Пазарене

Моля, изберете продуктите, които желаете. Можете да търсите по характерни думи или да използвате филтрите в лявата колона на страниците на категориите продукти (или бутона 'ФИЛТЪР', ако виждате мобилната версия).

Можете да преглеждате кошницата с поръчките си по време на пазаренето и да правите корекции.

Ако на някоя стъпка имате избор на адрес за доставка, размер, материал или друг параметър на стоките, моля, избирайте верните стойности.

При промяна на статуса на поръчката Ви ще бъдете уведомявани по имейла.

За зареждане на търговски обекти или за особено големи поръчки се свържете с нас.

Връщане на закупени стоки

Купувачът има право да върне закупена от онлайн магазина стока в 14 дневен срок от получаването ѝ. Издателство ДОМИНО ще възстанови стойността на върнатата стока, ако тя не е употребявана и търговският ѝ вид не е нарушен. Разходите по връщането на стоката са за сметка на купувача. Правото на връщане не се отнася до стоки, изработени по поръчка или персонализирани с лого, надпис и др. Моля, използвайте този формуляр за да заявите Вашето желание.

Ако доставената от магазина стоката е дефектна, клиентът трябва да уведоми издателство ДОМИНО до 24 часа след получаването ѝ, а ако дефектът е скрит – веднага след установяването му, но не по-късно от законовия срок. Според вида на дефекта, състоянието на стоката и наличността на еднородна с нея, издателство ДОМИНО ще я подмени с нова или ще предложи частична компенсация съгласно закона.